Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1663g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 166g124kcal21.8g1.8g0.7g11.5g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3659g13174kcal475.7g2561.6g76.8g128.1g
Sokeri 67g270kcal0g66.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 333g1766kcal1g1.7g199.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha749g1243kcal142.2g0g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Ohrasuurimo 133g429kcal11g84g2.7g10.1g
Lihaliemi laimennettu 333g63kcal0g10g2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl250g2246kcal0g0g249.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g38716kcal1307.8g5467.2g1213g305.2g
Valittu annoskoko7560g19358kcal653.9g2733.6g606.5g152.6g
Annoskoko puolitettuna3780g9679kcal327g1366.8g303.3g76.3g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334