Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1121g6020kcal10.1g7.8g672.5g0g
Kananmuna kuoreton 493g704kcal61.6g1.5g50.6g0g
Sokeri 572g2322kcal0g571.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1501kcal44.6g306.3g5.3g15.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g1255g4394kcal175.8g703g86.6g0g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.5g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1793g592kcal17.9g114.8g17.9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1793g1524kcal55.6g82.5g107.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g287kcal0g71g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g34767kcal733.6g3733.8g1881g30.8g
Valittu annoskoko7560g17383kcal366.8g1866.9g940.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna3780g8692kcal183.4g933.5g470.3g7.7g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618