Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2333g561kcal42.2g51.3g7g53.7g
Sipuli (kuorittu)933g252kcal12.1g44.8g1.9g15.9g
Parsakaali brokkoli 2333g818kcal107.8g45.5g7g58.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr93g261kcal7.5g8.9g22.4g1.5g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1867g2987kcal50.4g50.4g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g9759kcal440g401.8g636.6g258.8g
Valittu annoskoko7560g4880kcal220g200.9g318.3g129.4g
Annoskoko puolitettuna3780g2440kcal110g100.5g159.2g64.7g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443139