Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)999g4324kcal215.7g38.9g369.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2996g2893kcal90.2g586.9g9.6g29.7g
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g799g2197kcal231.7g0.8g135.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)400g120kcal3.2g23.6g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1598g2114kcal42g51.1g191.7g0g
Tonnikala öljyssä 370g701kcal100.2g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g24971kcal1367.6g1459.4g1483g73.8g
Valittu annoskoko7560g12485kcal683.8g729.7g741.5g36.9g
Annoskoko puolitettuna3780g6243kcal341.9g364.9g370.8g18.5g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625