Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1600g11520kcal16g16g1280g0g
Fariinisokeri1600g6496kcal0g1598.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten360g1188kcal84.6g162g75.6g39.6g
Pandan tumma suklaa 150 g560g2990kcal27.4g291.2g179.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g800g4200kcal76g424g248g0g
Mantelirouhe, 1 rkl400g2312kcal84.4g21.2g202g46.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g67241kcal943g5270.2g4800.2g172.4g
Valittu annoskoko7560g33620kcal471.5g2635.1g2400.1g86.2g
Annoskoko puolitettuna3780g16810kcal235.8g1317.6g1200.1g43.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773