Porkkana-peruna sosekeitto

Kuori ja pilko porkkanat ja perunat kattilaan.

Lisää joukkoon sipulit.

Tavallisen sipulin voi laittaa lohkoiksi.

Lisää vettä niin, että kasvikset peittyvät.

Laita joukkoon myös kasviliemikuutio.

Keitä kasvikset kypsäksi.

Tämän jälkeen ala soseuttaa sauvasekoittimella kasviksia soseeksi.

Lisää pippuria myllystä sekä hienonnettua basilikaa.

Kun keitto on sosetta, lisää joukkoon vielä maito ja tuorejuusto

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3511g1148kcal21.8g195.2g7g89.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 2521g1919kcal47.4g390.8g5g25.2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 180g312kcal13.7g4.1g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g8114kcal246.8g1345.4g114g270.4g
Valittu annoskoko7560g4057kcal123.4g672.7g57g135.2g
Annoskoko puolitettuna3780g2029kcal61.7g336.4g28.5g67.6g
Arvot/100g100g54kcal1.6g8.9g0.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96242