Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 313g121kcal2.7g24.4g0.5g5.6g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g125g155kcal4g5.1g13.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g590kcal14.6g60g30.4g11.2g
Valittu annoskoko758g295kcal7.3g30g15.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna379g148kcal3.7g15g7.6g2.8g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153