Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka31g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl11g8.2kcal0.4g0.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 344g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g630kcal15.4g87g20.8g9g
Valittu annoskoko758g315kcal7.7g43.5g10.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna379g158kcal3.9g21.8g5.2g2.3g
Arvot/100g100g42kcal1g5.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615