Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 363g142kcal3.6g24.7g0.9g6.6g
Mustikka metsä- 94g41kcal0.5g6g0.6g3.1g
Vadelma 75g31kcal0.8g3.1g0.6g2.8g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa81g41kcal0.6g9g0g0.4g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g19g60kcal0.2g14.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 125g43kcal3.8g6.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g715kcal19g127.4g4.4g25.8g
Valittu annoskoko758g357kcal9.5g63.7g2.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna379g179kcal4.8g31.9g1.1g6.5g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411384