Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)125g100kcal23.8g0g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g78g219kcal14.9g0g17.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g235g376kcal3.8g28.2g0.5g4.7g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g6.3g16kcal0.7g1.5g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g1422kcal86.4g59.4g37.8g9.4g
Valittu annoskoko758g711kcal43.2g29.7g18.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna379g356kcal21.6g14.9g9.5g2.4g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455