Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Banaani, kuorittu 200g174kcal2.1g36.6g0.8g3.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g4779kcal75g492.2g276.2g24.4g
Valittu annoskoko758g2389kcal37.5g246.1g138.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna379g1195kcal18.8g123.1g69.1g6.1g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700