Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 50g84kcal3.7g2g6.5g1.3g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g70g150kcal7.2g26.5g1.7g5.2g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g773kcal28g95g30.4g19.2g
Valittu annoskoko758g387kcal14g47.5g15.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna379g193kcal7g23.8g7.6g4.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568