Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio58g82kcal1.6g3.8g7g0g
Kirjolohifilee 146g241kcal24.5g0g16.1g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 20g16kcal0.9g2.6g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g13g8.5kcal1g1.2g0.1g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g18g2.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 29g51kcal5.1g0g3.4g0g
Tilli, tuore 5.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1515g965kcal74g47.8g53.6g4g
Valittu annoskoko758g482kcal37g23.9g26.8g2g
Annoskoko puolitettuna379g241kcal18.5g12g13.4g1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890