Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kidneypapu, suolaliemessä500g550kcal39g90g2.5g40g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g800g768kcal64g112g6.4g64g
Paistijauheliha nauta 5%2000g2580kcal416g0g100g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g20g4kcal0g1.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15144g12224kcal1136.2g822.8g468g337.2g
Valittu annoskoko7572g6112kcal568.1g411.4g234g168.6g
Annoskoko puolitettuna3786g3056kcal284.1g205.7g117g84.3g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886