JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 174g189kcal13.8g28.4g1g3.7g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 30g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.2g
Kani 4502g7329kcal951.2g0g391.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g300g60kcal0g19.5g0g0g
Oliiviöljy 150g1327kcal0g0g150.1g0g
Paprika punainen 609g178kcal5.7g27.4g2.4g11.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6g7.9kcal0.2g1.3g0.4g0.8g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g54g14kcal0.2g4.5g0g0.2g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g57g51kcal1.7g2g4g0.4g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g420g126kcal0g0g0g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15156g18791kcal1956.2g185.4g1107g55.8g
Valittu annoskoko7578g9395kcal978.1g92.7g553.5g27.9g
Annoskoko puolitettuna3789g4698kcal489.1g46.4g276.8g14g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386