Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl65g585kcal0g0g65g0g
Vesi3501g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2501g750kcal25g150g5g25g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 500g835kcal37.5g20g65g13g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g700g1499kcal72.1g264.7g16.8g51.8g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15160g7733kcal282.6g947.8g305.4g191.6g
Valittu annoskoko7580g3866kcal141.3g473.9g152.7g95.8g
Annoskoko puolitettuna3790g1933kcal70.7g237g76.4g47.9g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568