Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1237g816kcal185.5g0g8.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g1374g467kcal2.7g97.5g4.1g24.7g
Kurkku, tuore687g69kcal4.1g11.6g0.7g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g687g186kcal8.9g33g1.4g11.7g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Tilli, tuore 344g103kcal12.7g3.1g2.7g7.2g
Ruokajogurtti Valio1374g1237kcal61.8g68.7g82.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton206g43kcal0.6g3.3g0g0.2g
Hunaja 137g454kcal0.7g111g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.9g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Paahtoleipä, monivilja 1443g3640kcal110.2g630.7g58.3g59.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g14222kcal787.2g1946.6g317.8g223.2g
Valittu annoskoko7584g7111kcal393.6g973.3g158.9g111.6g
Annoskoko puolitettuna3792g3555kcal196.8g486.7g79.5g55.8g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358