Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2403g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1202g421kcal12g78.1g6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g961g865kcal44.2g158.6g6.7g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g961g865kcal57.7g144.2g1g0g
Keittojuurekset, Rainbow961g240kcal8.7g46.1g2.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha961g1596kcal182.6g0g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g8038kcal613.6g865.6g225.8g4g
Valittu annoskoko7584g4019kcal306.8g432.8g112.9g2g
Annoskoko puolitettuna3792g2010kcal153.4g216.4g56.5g1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151