Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g545g3981kcal5.5g5.5g436.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1994g6842kcal203.2g1395.8g23.9g69.8g
Sokeri 1738g7056kcal0g1736.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu68g55kcal1.2g12.1g0.5g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g68g248kcal2.4g54.3g2.4g0g
Neilikka, annos 4g34g124kcal1.2g27.1g1.2g0g
Leivinjauhe 68g120kcal3.5g25.8g0g0.3g
Puolukkasurvos sokeroimaton 1023g397kcal4.5g69.5g5.1g26.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2045g675kcal67.5g100.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g38995kcal578g6853.8g938.8g196.2g
Valittu annoskoko7584g19497kcal289g3426.9g469.4g98.1g
Annoskoko puolitettuna3792g9749kcal144.5g1713.5g234.7g49.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154