Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow1600g560kcal16g110.4g8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g2400g8040kcal312g1632g36g153.6g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g27538kcal1470.6g3639.6g806.8g334.8g
Valittu annoskoko7584g13769kcal735.3g1819.8g403.4g167.4g
Annoskoko puolitettuna3792g6885kcal367.7g909.9g201.7g83.7g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145