Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 531g1742kcal56.1g322.5g11.7g52.6g
Vehnäjauho, sunnuntai1570g5495kcal188.4g1114.7g33g47.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)966g3575kcal135.3g531.4g77.3g106.3g
Leivinjauhe 97g170kcal5g36.5g0g0.5g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 821g3333kcal0g820.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2319g1948kcal25.5g424.3g9.3g41.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g966g7149kcal0g0g792.2g0g
Vesi290g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g46823kcal820.6g6499.6g1847g496.4g
Valittu annoskoko7584g23412kcal410.3g3249.8g923.5g248.2g
Annoskoko puolitettuna3792g11706kcal205.2g1624.9g461.8g124.1g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099