Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala2603g6664kcal242.1g1197.4g41.6g260.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1189g3448kcal404.3g0g202.1g0g
Tonnikala vedessä 1800g1880kcal403.8g0g27g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1285g1028kcal167.1g25.7g25.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 707g888kcal77.8g1.8g63.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g27814kcal2590.2g2449.8g720.4g520.6g
Valittu annoskoko7584g13907kcal1295.1g1224.9g360.2g260.3g
Annoskoko puolitettuna3792g6954kcal647.6g612.5g180.1g130.2g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375