Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1598g5911kcal94.3g559.1g367.4g33.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g3195g863kcal41.5g153.4g6.4g54.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1498g4044kcal269.6g30g314.5g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.5g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma799g959kcal25.6g35.9g79.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 399g501kcal43.9g1g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15168g25101kcal951.8g1689.4g1608.8g178.8g
Valittu annoskoko7584g12551kcal475.9g844.7g804.4g89.4g
Annoskoko puolitettuna3792g6275kcal238g422.4g402.2g44.7g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158