Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1864g3169kcal372.9g0g186.4g0g
Sipuli (kuorittu)839g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g932g261kcal5.6g55.5g1.9g23.3g
Tomaattimurska 1864g548kcal10.4g98.8g3.7g35.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g186g106kcal6.9g18.8g0.4g0g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Vesi1398g0kcal0g0g0g0g
Punaviini466g326kcal1.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15176g9935kcal816.2g426.8g462.8g146g
Valittu annoskoko7588g4967kcal408.1g213.4g231.4g73g
Annoskoko puolitettuna3794g2484kcal204.1g106.7g115.7g36.5g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608