Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2800g980kcal28g182g14g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2100g6731kcal562.2g0g502.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1120g3920kcal201.6g660.8g43.7g67.2g
Sipuli (kuorittu)448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1120g1792kcal9g67.2g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15176g27087kcal1613.2g1863g1458.6g149.6g
Valittu annoskoko7588g13544kcal806.6g931.5g729.3g74.8g
Annoskoko puolitettuna3794g6772kcal403.3g465.8g364.7g37.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720