Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus240g168kcal38.4g0g0.7g0g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 51g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g30g8.1kcal0.4g1.4g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 30g14kcal0.6g2.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g619kcal93g19.6g15.6g7g
Valittu annoskoko759g310kcal46.5g9.8g7.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna380g155kcal23.3g4.9g3.9g1.8g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612