Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 113g816kcal1.3g0.4g91.5g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Hermesetas -neste11g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 169g659kcal76.4g47.9g12.1g24.3g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g56g327kcal12.3g11.2g28.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,3281g183kcal30.9g11.8g0.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g5.6g0.6kcal0.1g0g0g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g4324kcal273g143.4g291.2g58.2g
Valittu annoskoko759g2162kcal136.5g71.7g145.6g29.1g
Annoskoko puolitettuna380g1081kcal68.3g35.9g72.8g14.6g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667