Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl297g345kcal64.7g0g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g25g37kcal1.5g7.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Herne 70g48kcal3.5g6.5g0.3g2.2g
Kasvisliemikuutio 3.8g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g7g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)280g503kcal5.6g14g47.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g2188kcal153.4g67.4g144.6g6.8g
Valittu annoskoko760g1094kcal76.7g33.7g72.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna380g547kcal38.4g16.9g36.2g1.7g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729