Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Hunaja 6.1g20kcal0g5g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 438g41kcal1.3g1.8g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1519g414kcal28g28.4g17g15.2g
Valittu annoskoko760g207kcal14g14.2g8.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna380g104kcal7g7.1g4.3g3.8g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266