Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1360g398kcal12.8g61.2g5.4g25.8g
Herkkusieni 600g96kcal12.6g1.8g2g9g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2400g3360kcal123.8g671g16.3g81.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15184g12421kcal706.8g1696g273.4g308.6g
Valittu annoskoko7592g6210kcal353.4g848g136.7g154.3g
Annoskoko puolitettuna3796g3105kcal176.7g424g68.4g77.2g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753