Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g39g282kcal0.4g0.4g30.9g0g
Nakki, keskiarvo 1546g3606kcal176.2g17.9g318.5g0.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g3865g1160kcal58g173.9g15.5g96.6g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g1031g464kcal2.1g113.4g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1031g1649kcal21.6g39.2g154.6g1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g77g169kcal4.8g19.2g8g0g
Basilika, kuivattu 7.7g20kcal1.1g1.6g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g14697kcal528.4g731.2g1055.6g201.8g
Valittu annoskoko7596g7349kcal264.2g365.6g527.8g100.9g
Annoskoko puolitettuna3798g3674kcal132.1g182.8g263.9g50.5g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966