Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)1201g4203kcal162.1g787.8g34.8g72.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2402g3987kcal456.4g0g240.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2402g1922kcal100.9g312.2g21.6g74.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1501g1651kcal45g48g150.1g0g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g25119kcal1528.8g2296g1073.6g293.2g
Valittu annoskoko7596g12560kcal764.4g1148g536.8g146.6g
Annoskoko puolitettuna3798g6280kcal382.2g574g268.4g73.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390