Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1600g5920kcal94.4g560g368g33.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g3200g864kcal41.6g153.6g6.4g54.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1500g4050kcal270g30g315g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma800g960kcal25.6g36g80g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 400g502kcal44g1g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g25141kcal953.2g1692g1611.4g179.2g
Valittu annoskoko7596g12571kcal476.6g846g805.7g89.6g
Annoskoko puolitettuna3798g6285kcal238.3g423g402.9g44.8g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158