Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta335g905kcal25.2g164.3g16.8g16.8g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g195g720kcal27.1g141.1g4.9g8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1198g719kcal38.3g85g24g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2994g4970kcal568.9g0g299.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1347g274kcal8.1g51.2g4g18.9g
Basilika, tuore599g240kcal18.6g29.9g4.8g23.4g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g599g2036kcal149.7g0g161.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g20666kcal1754.2g945g1098.8g134.2g
Valittu annoskoko7596g10333kcal877.1g472.5g549.4g67.1g
Annoskoko puolitettuna3798g5167kcal438.6g236.3g274.7g33.6g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159