Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 50g5.4kcal0.3g0.7g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g81kcal2g4g6g0.6g
Valittu annoskoko76g40kcal1g2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g20kcal0.5g1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.3g2.6g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021