Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Banaani, kuorittu 20g18kcal0.2g3.7g0.1g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g480kcal7.6g49.4g27.8g2.6g
Valittu annoskoko76g240kcal3.8g24.7g13.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna38g120kcal1.9g12.4g7g0.7g
Arvot/100g100g316kcal5g32.5g18.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700