Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g1.7g5.9kcal0.2g1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g5g6.1kcal0.4g0.8g0.2g3.5g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.4g7.7kcal0.7g0.2g0.5g0.7g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g4.1g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g3.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g7.3g4.4kcal0.7g0.3g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g8.7g6.1kcal1g0.2g0.1g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g8.9g52kcal2g1.8g4.5g0.9g
Kaurajauho 2.9g11kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g295kcal16.4g13.4g19.8g12g
Valittu annoskoko76g147kcal8.2g6.7g9.9g6g
Annoskoko puolitettuna38g74kcal4.1g3.4g5g3g
Arvot/100g100g194kcal10.8g8.8g13g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098