Vuohenjuusto-brownies (Karppi)

Brownie-taikina:
# 200 g tummaa suklaata (kaakaota vähintään 70 %)
# 200 g suolatonta voita
# 3 kananmunaa
# 3,5 dl Hermesetasta
# 1 dl protskujauhetta

# Täyte:
# 200 g mascarponea tai tuorejuustoa
# 150 g vuohentuorejuustoa
# 1,5 dl Hermesetasta
# 2 tai 3 kananmunaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai hyvin varovasti kattilassa liedellä.

Vatkaa suklaaseoksen jäähtyessä hieman kananmunat ja makeutusjauhe kuohkeaksi vaahdoksi, johon lisätään jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti ja lisää lopuksi siivilän läpi protskujauhot.

Sekoita tasaiseksi varovaisesti.

Levitä reilu puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun paistosvuokaan (koko n. 20 x 30 cm tai pyöreän läpimitta n. 20 cm)

Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja levitä hieman epätasaisesti suklaataikinan päälle.

Lopuksi lastalla tai lusikalla "marmoroi" tuorejuustotäytettä taikinan joukkoon, että taikina ja täyte hieman sekoittuvat keskenään.

Lisää päälle loput suklaataikinasta, epätasaisuus ei haittaa.

Paista 175 asteisessa uunissa 35-40 min. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä esim.

yön yli ja tarjoa marjakastikkeen tai hedelmien kanssa (mm. tuore viikuna sopii hyvin).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Krap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marabou Premium 86 % Cocoa13g76kcal1.1g2.4g6.8g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Hermesetas-jauhe6.3g18kcal0.1g3.5g0g2.5g
Proteiinijauhe (Qnt), annos 20g1.9g7.7kcal1.4g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto,Chavroux 8% (Linge&plaisir), annos 100g9g13kcal1.1g0.4g0.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g511kcal14.8g14.4g43.4g5g
Valittu annoskoko76g256kcal7.4g7.2g21.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna38g128kcal3.7g3.6g10.9g1.3g
Arvot/100g100g336kcal9.7g9.5g28.5g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119977