Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.6g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)2.5g2kcal0g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Ohrasuurimo 2.1g6.9kcal0.2g1.3g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 8.8g7.1kcal0.1g1.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g120kcal6.8g10.4g5.4g2.4g
Valittu annoskoko76g60kcal3.4g5.2g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g30kcal1.7g2.6g1.4g0.6g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.8g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704