Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.5g0.3kcal0g0g0g2.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.8g2.3kcal0.4g0.2g0g2.8g
Manteli, jauhettu, n. 1dl18g106kcal4.2g1.2g9.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g227kcal10.4g4g19.2g12.2g
Valittu annoskoko76g114kcal5.2g2g9.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna38g57kcal2.6g1g4.8g3.1g
Arvot/100g100g150kcal6.8g2.6g12.6g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174