Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]14g49kcal1.7g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g329kcal22.8g0.8g27.6g0.6g
Valittu annoskoko76g165kcal11.4g0.4g13.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g82kcal5.7g0.2g6.9g0.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127119