Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.7g6.2kcal0.4g0.4g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g24.9g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g267kcal8g53.2g1g4.4g
Valittu annoskoko76g134kcal4g26.6g0.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna38g67kcal2g13.3g0.3g1.1g
Arvot/100g100g176kcal5.3g35g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248