Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.24g85kcal3.2g16.6g0.6g0.9g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)22g7.2kcal0.7g1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Neilikka, annos 4g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Siirappi 8.7g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g467kcal8.2g71.2g16.4g2.4g
Valittu annoskoko76g233kcal4.1g35.6g8.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g117kcal2.1g17.8g4.1g0.6g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.7g10.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450