Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)23g15kcal3.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g25g5.8kcal0.4g0.9g0.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g69kcal7.8g3.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko76g34kcal3.9g1.6g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g17kcal2g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g45kcal5.1g2.1g1.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411107