Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 47g155kcal0.9g1.4g16.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.8g31kcal0g7.8g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g9g6kcal0.3g0g2.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2.8g9kcal0.2g1.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g408kcal3.4g22.4g37.8g0.2g
Valittu annoskoko76g204kcal1.7g11.2g18.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g102kcal0.9g5.6g9.5g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.2g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761