Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)3.5g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g228kcal18.2g3.6g15.4g1.2g
Valittu annoskoko76g114kcal9.1g1.8g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g57kcal4.6g0.9g3.9g0.3g
Arvot/100g100g150kcal11.9g2.4g10.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490