Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%20g33kcal3.9g0g2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g35g57kcal3g4.2g2.8g1.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g20g24kcal0.4g0.9g2g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g262kcal14.6g10.2g17.6g3.4g
Valittu annoskoko76g131kcal7.3g5.1g8.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna38g66kcal3.7g2.6g4.4g0.9g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.7g11.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257