Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kookosöljy 100g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g33g17kcal0.5g2.5g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g221kcal15.2g7.8g14g0.8g
Valittu annoskoko76g111kcal7.6g3.9g7g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g55kcal3.8g2g3.5g0.2g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536