Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g25g16kcal0.8g1.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g38g131kcal1.3g30.4g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana153g333kcal7.6g63g5.6g2.2g
Valittu annoskoko76g166kcal3.8g31.5g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g83kcal1.9g15.8g1.4g0.6g
Arvot/100g100g218kcal5g41.3g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483