Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.5g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Herne 13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.4g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g68kcal5.2g2.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko76g34kcal2.6g1.2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g17kcal1.3g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.6g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061